Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko su kandidati za "Zlatnu loptu"?

Svetska fudbalska federacija (FIFA) objavila je kraći spisak od 23 igrača koji su kandidati za ovogodišnju Zlatnu loptu, među kojima su šestorica reprezentativaca svetskog prvaka Nemačke.

Strelac pobedničkog gola u finalu Mario Gece, zatim Toni Kros, Filip Lam, Tomas Miler, Manuel Nojer i Bastijan Švajnštajger priključili su se "dežurnim krivcima" Lionelu Mesiju i Kristijanu Ronaldu, ali i Nejmaru.

Na spisku se nije našao Luis SuareZ, koji je odslužio četvoromesečnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << suspenziju zbog ujedanja Đorđa Kjelinija na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Na spisku FIFA nalaze se još i Garet Bejl, Karim Benzema, Dijego Kosta, Tibo Kurtoa, Anhel Di Marija, Eden Azar, Zlatan Ibrahimović, Andres Inijesta, Havijer Maskerano, Pol Pogba, Serhio Ramos, Arjen Roben, Džejms Rodriges i Jaja Ture.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.