Ko se BIJE, taj se VOLI? Internetom kruži snimak TUČE! IZNENADIĆE vas kraj! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2017, 06:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko se BIJE, taj se VOLI? Internetom kruži snimak TUČE! IZNENADIĆE vas kraj! (VIDEO)

Očevici snimili tragikomičnu situaciju

Dva penzionera su se potukla ispred doma za stare, a onda je jedan pomogao drugom da pronađe svoje naočare koje mu je oborio u toku tuče.

Očevici kažu da su se slučajno sreli nakon čega su počeli međusobno da se optužuju za ignorisanje, da bi se na kraju i potukli.

Dok je svađa dolazila do tačke usijanja, oni su - očigledno u povratku i z kupivine - odložili pazarene namirnice na zemlju, a potom su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "pali" i prvi udarci.

Tragikomičnu situaciju snimio je slučajni prolaznik, a na snimku se vidi kako čovek u crnoj jakni viče i pokazuje na nešto, nakon čega ga protivnik udara. Potom je tuča prestala iz nužde! Naime, zajednički su počeli da traže slučajno ispale naočare čoveka u crvenoj jakni.

Pronašao ih je "ljuti" rival, pa načinio preteći potez, da bi ih konačno predao vlasniku i odšetao uz osmeh.

Uostalom, pogledajte!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.