Ko pali automobile u Nišu? VIDEO

Izvor: B92, 21.Dec.2017, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko pali automobile u Nišu? VIDEO

Niš -- Šest zapaljenih automobila i jedna žrtva - jednomesečni je bilans dešavanja u Nišu. Policija još nije rasvetlila ove slučajeve, a građani su sve više zabrinuti.

Posle šest zapaljenih automobila, od nadležnih, i posle mesec dana, samo informacija da je intenzivna istraga u toku. Prvi čovek niške policije građanima poručuje da ne treba da brinu.

A u poslednjih mesec dana goreli su automobili tri niška funkcionera, troje građana, a u poslednjoj eksploziji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stradao je Dejan Šarković od ranije poznat policiji.

Da li su i kako ovi slučajevi povezani, i imaju li veze, kako neki tvrde, sa obračunom klanova u niškoj vlasti, za sada su samo nagađanja.

Opširnije u video-prilogu:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.