Ko lobira za braću Bitići

Izvor: B92, 19.Jul.2019, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko lobira za braću Bitići

Beograd -- Predsednik Odbora za KiM Milovan Drecun izjavio da je usvajanje Rezolucije o braći Bitići, rezultat snažnog lobiranja porodice Bitići.

SAD insistiraju da se rasvetle svi zločini protiv njihovih državljana, ne ulazeći u to šta su oni radili ranije. Braća Bitići su ratovala protiv naše države, kao pripadnici terorističke OVK, čija se obeležja i nalaze na njihovim grobovima. Pritisak Amerike će biti stalan, rekao je Drecun za "Novosti".

On podseća >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da su braća Bitići bili pripadnici "Atlantik brigade", koju su činili Albanci koje su obučavali instruktori zapadnih službi. "Ratovali su na području Paštrika i učestvovali u kopnenom proboju u Srbiju iz Albanije. U toj formaciji je bilo i mnogo drugih plaćenika", naveo je drecun.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.