Ko koči dogovor o primeni sporazuma?

Izvor: RTS, 14.Maj.2013, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko koči dogovor o primeni sporazuma?

Prištinski tim za implementaciju briselskog sporazuma nanosi veliku štetu tom procesu izbegavajući nastavak razgovora, dok beogradski tim ne beži od razgovora u bilo kom formatu i na bilo kom mestu, tvrdi izvor "Tanjuga" blizak našem timu za implementaciju.

Izvor Tanjuga blizak beogradskom timu za implementaciju briselskog sporazuma tvrdi da prištinski tim nanosi veliku štetu tom procesu izbegavajući nastavak razgovora, dok beogradski tim ne beži od razgovora >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u bilo kom formatu i na bilo kom mestu.

"Što se tiče Srbije, nema razloga da dogovor ne bude postignut u formatu u kome su razgovori do sada vođeni, ali nećemo bežati ni od razgovora u bilo kom formatu i na bilo kom mestu", rekao je taj izvor.

On podseća da je pregovarački tim Beograda za izradu plana implementacije sporazuma opunomoćen odlukom Vlade Srbije i zadužen da postigne dogovor o sprovođenju briselskog sporazuma.

Mislimo da Albanci nanose veliku štetu procesu, izbegavajući nastavak razgovora, zaključuje Tanjugov izvor.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.