Ko je voleo Tita i Slobu sada da glasa za Antića

Izvor: Mondo, 18.Feb.2018, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ko je voleo Tita i Slobu sada da glasa za Antića"

Dačić je ocenio da su komunisti i socijalisti uradili sve što je u prošlosti urađeno u Beogradu.

Foto: Mondo/ Goran Sivački

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić pozvao je večeras sve građane koji su, kako je rekao, voleli Josipa Broza Tita i Slobodana Miloševića da na beogradskim izborima 4. marta glasaju za kandidata koalicije SPS - Jedinstvena Srbija Aleksandra Antića.

Na centralnom predizbornom skupu te koalicije u zemunskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << hali "Pinki", Dačić je ocenio da su komunisti i socijalisti uradili  sve što je u prošlosti urađeno u Beogradu.

"Mi smo partija dugog trajanja. Svi koji su voleli Tita, Slobu i koji sada vole mene 4. marta neka glasaju za Aleksandra Antića. Ja sam garancija za siguran i jasan put kojim će se voditi Beograd ali i država", rekao je Dačić.

On je dodao da nije bio previše prisutan u kampanji za beogradske izbore zbog obaveza koje je imao kao ministar spoljnih poslova.

"Radio sam za Srbiju a ne za partiju i našu koaliciju. Jer mi smo prvenstveno državotvorna partija. Kao šta ja čvrsto, jasno i odlučno vodim spoljnu politiku Srbije, tako i vi da vodite Beograd", rekao je Dačić kandidatima za odbornike te koalicije.

Izbori u Beogradu se održavaju 4. marta.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.