Ko je odgajio dobro je ispala: Majka i otac dileri, tetka kriminalac!

Izvor: Vesti-online.com, 17.Okt.2016, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je odgajio dobro je ispala: Majka i otac dileri, tetka kriminalac!

Lejton Mister, najveća zloća u popularnoj seriji "Tračara", godinama je krila mračnu porodičnu tajnu. Naime, njena majka Koni je bila veliki diler marihuane, bila je u zatvoru za vreme trudnoće, a njena tetka je bila među 15 najtraženijih ozloglašenih žena u Americi.

Koni je uhapšena dok je bila trudna, a Lejton se rodila u zatvorkoj bolnici. Njen otac i deda su takođe uhapšeni jer su preneli 600 kilograma "trave" iz Meksika u Ameriku.

Lejton nikad nije bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dobra sa majkom, a čak su bile i na sudu. Tada je majka Koni tvrdila da je glumica bije, prenose svetski mediji.

- U dva sata ujutru me je napala sa flašom. Delovala je kao da je luda. Bacila me je na pod i počela da me udara. Jedva sam uspela da se izvučem - izjavila je majka diler droge.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ko ju je odgajio, dobro je ispala: Majka i otac dileri, tetka kriminalac!

Izvor: Vesti-online.com, 17.Okt.2016

Lejton Mister, najveća zloća u popularnoj seriji "Tračara", godinama je krila mračnu porodičnu tajnu. Naime, njena majka Koni je bila veliki diler marihuane, bila je u zatvoru za vreme trudnoće, a njena tetka je bila među 15 najtraženijih ozloglašenih žena u Americi...Koni je uhapšena dok...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.