Ko je bio misteriozni pratilac Marijane Mateus na gala veceri Nova ljubav na pomolu

Izvor: medio.rs, 21.Sep.2016, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je bio misteriozni pratilac Marijane Mateus na gala veceri Nova ljubav na pomolu

Ljubavni život modne kreatorke Marijane Mateus uvek intrigira javnost, a čim se nađe u društvu novog bogataša, svi je odmah povezuju sa njim. Neretko se ispostavi da su insinuacije medija istinite, a da li je tako bilo i ovoga puta, ostaje da se vidi.

Na sinoćnoj gala večeri u Milanu koji je organizovala Novak Đoković fondacija, lepa Marijana pojavila se u društvu misterioznog italijanskog bogataša. Samo prijateljstvo ili nešto više?

Dotični muškarac zove >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << se Lorenco Toneti i jedan je od najbogatijih ljudi u Milanu. Često se može videti u društvu uticajnih Italijana među kojima i sa poznatim biznismenom Flaviom Brijatoreom.

Vlasnik je lanca restorana i klubova u Milanu od kojih je jedan i čuveni milanski restoran "Gianino", a njegovi česti gosti su i neke od najvećih svetskih zvezda poput manekenke Naomi Kembel i pevačice Sijare.

Lorenco uživa u društvu lepih žena pa nimalo ne čudi što se sinoć pojavio u društvu naše Marijane Mateus.

Crnokosi Italijan je po svemu sudeći pravi magnet za žene.

Već godinama je u vezi za italijanskom manekenkom Laurom Kalvo, mada ne znamo da li je sudbina te veze poljuljana sada kada je Marijana umešala svoje prste.

Harizmatična zavodnica i sinoć je bila naoružana fatalnim osmehom i dobrim raspoloženjem, a stajlingom je stala na crtu čak i velikim svetskim zvezdama koje su se pojavile na gala večeri.

Podsetimo, Marijana sa poznatim biznismenom Miodragom Kostićem ima tri ćerke, Dajanu, Aleksandru i Anđelu, a nakon razvoda uplovila je u bračne vode sa fudbalskim trenerom Lotarom Mateusom. Međutim, i od njega se razvela pa su je mediji nakon toga povezivali sa mnogim muškarcima uglavnom debljeg novčanika.

Da li je Lorenco možda Marijanina nova ljubav, ostaje da se vidi. Složićete se da je baš po njenom ukusu!

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.