Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jul.2023, 08:21

Ko je 'Sova' iz VOA i kako je Koluvija postao 'potporučnik' službe

Na društvenim mrežama se pojavio dokument kojim se navodi da je prvooptuženi za Jovanjicu Predrag Koluvija pripadnik Vojnoobaveštajne agencije (VOA). U pitanju je dokument koji je pronađen na Jovanjici i deo je dokaza u postupku za "Jovanjicu 2", ali se u optužnici navodi da je reč o falsifikatu za koji se tereti prvooptuženi Koluvija i optuženi pripadnik Prvog vojnoobaveštajnog centra VOA Saša Vujisić koji je u bekstvu. Koluvija u jednoj od poruka, koje su uvrštene u dokaze u postupku "Jovanjica 2", Vujisića naziva Sova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

NIN: Šta krije VOA u slučaju Jovanjica?

Izvor: Danas, 27.Jul.2023

Na društvenim mrežama ovih dana pojavio se dokument kojim se potvrđuje da je prvooptuženi za Jovanjicu Predrag Koluvija pripadnik Vojnoobaveštajne agencije (VOA).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.