Ko je NOVI AMBASADOR SAD u BiH?

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2018, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je NOVI AMBASADOR SAD u BiH?

Služio u sedam diplomatskih misija širom sveta

Izvršni sekretar i direktor Izvršnog kabineta ministra inostranih poslova SAD Erik Džordž Nelson kandidat je za američkog ambasadora u BiH, saopštila je Bela kuća.

Kako se navodi, on je u Stejt departmentu još od 1990. godine. U saopštenju Bele kuće se dodaje da je Nelson služio u sedam diplomatskih misija širom sveta.

Karijeru je počeo kao aktivista Korpusa mira u Liberiji. Nelson govori >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << španski, italijanski i nemački jezik.

Ukoliko ovaj predlog predsednika Donalda Trampa bude prihvaćen, Nelson će u Ambasadi SAD u Sarajevu zameniti sadašnjeg ambasadora Morin Kormak, prenose „Nezavisne novine“.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.