Ko je Ljubica koja je upucana na Zvezdari? Pre samog hica napadač skinuo kacigu i POGLEDAO DIREKTORKU BANKE U OČI

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2019, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je Ljubica koja je upucana na Zvezdari? Pre samog hica napadač skinuo kacigu i POGLEDAO DIREKTORKU BANKE U OČI

Ljubica je zadobila prostrelne rane potkolenice i prebačena je u Urgentni centar

 U Banjskoj, mirnoj i jednosmernoj ulici na beogradskoj Zvezdari, jutros je došlo do pucnjave u kojoj je ranjena 40-godišnja Ljubica M. koja živi samo dvadesetak metara odatle.

Kao i svakog jutra, krenula je na posao, a samo nekoliko sekundi kasnije našla se ranjena na zemlji pored svog parkiranog automobila. Napadač na skuteru sasuo joj je nekoliko metaka u noge od kojih su je, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se zasad zna, pogodila dva ili tri.

. Prvu pomoć pružile su joj komšije od kojih su neke i očevici jutrošnjeg napada.

Komšije otkrivaju da je Ljubica direktorka novobeogradske filijale jedne jake strane banke, da je razvedena i da je majka jedne ćerke koja je trenutno na letovanju.

Kako tvrde, ulica u kojoj žive - Banjska jeste mirna i jednosmerna ulica, a jutros ih je iznenadilo kada su videli vozača skutera kako ulazi u ulicu, ali iz suprotnog smera... Kada se Ljubica primakla kolima, vozač skutera se zaustavio skinuo kacigu i počeo da puca!

Neki od komšija očevidaca tvrde da je reč o nepoznatom krupnijem muškarcu, a drugi koji su se ubrzo našli pored ranjene Ljubice tvrde da su od nje čuli da je videla ženu!

Komšije dodaju i da je Ljubica razvedena ali da je sa bivšim mužem u izuzetno dobrim odnosima jer imaju dete tako da "sumnjaju da bi sve ovo moglo da ima veze sa nekakvim porodičnim sukobima..."

Prvi je Ljubici u pomoć pritekao komšija koji je sa terase čuo vrisak na ulici, video da žena leži, zgrabio peškir i istrčao da joj pomogne...

(VIDEO) Misteriozna organizacija iz "Da Vinčijevog koda": Rade u tajnosti, ima ih jako malo, a kada zgreše SUROVO SE SAMOKAŽNJAVAJU

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OVO JE DIREKTORKA BANKE KOJA JE UPUCANA NA ZVEZDARI! Napadač SKINUO KACIGU da bi ga videla, pogodio je sa tri metka i pobegao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2019

Ljubica Mićić ranjena je jutros rano na Zvezdari, kada je nepoznati napadač na skuteru prišao, skinuo kacigu i zatim ispalio više metaka u njenom pravcu...Sve se odigralo kada je krenula na posao, na samo dvadesetak metara od zgrade u kojoj živi...Sudeći prema profilima na društvenim mrežama,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.