Ko ima najlepšu zelenu oazu na Zvezdari?

Izvor: Blic, 09.Jul.2014, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko ima najlepšu zelenu oazu na Zvezdari?

Na prigodnoj svečanosti povodom proglašenja pobednika na teritoriji opštine Zvezdara u akciji „Za zeleniji Beograd 2014” sutra u 13 časova u maloj opštinskoj sali na prvom spratu biće uručene zahvalnice svim učesnicima, a pobednici u šest kategorija dobiće i skromne nagrade.

U akciji, koju je ove godine 12. put realizovalo JKP „Zelenilo - Beograd” na Zvezdari, prijavio se veći broj učesnika, a opštinska komisija za izbor najlepše zelene površine je obišla >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sve prijavljene i donela odluku o pobednicima u svim kategorijama.

Pobednici po kategorijama na nivou opštine učestvovali su i u izboru za najlepše zelene površine na nivou grada i osvojili tri treća mesta: za najlepši balkon, školsko dvorište i najlepšu zelenu površinu oko stambenog objekta.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.