Ko će biti koza godine?

Izvor: Mondo, 22.Sep.2014, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će biti koza godine?

Požurite, kvalifikujte se i možda baš vi ugrabite tu "prestižnu" titulu Goat Simulator igre ;)

Razvojni tim Coffee Stain Studios objavio je nekoliko video klipova koji u akciji prikazuju Goat Simulator, na brzinu stvorenu igru koja nikad nije trebalo da ugleda svetlost dana. Međutim, zbog ogromnog interesovanja igrača, ta odluka je promenjena.

"Goat Simulator je mala, raspala i glupa igra", počinju opis njeni autori na zvaničnom sajtu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "Napravljena je za samo nekoliko nedelja zato ne očekujte igru veličine GTA, samo sa kozama. Zapravo, bolje bi bilo da ne očekujete ama baš ništa! Kad malo bolje razmislimo možda bi bilo bolje da potrošite tih 10 dolara na ciglu ili pravu kozu".

Goat Simulator je u prodaji za PC na Steam sistemu (cena 9.99 dolara, stiže za Mac i Linux), kao i na Android i iOS platformama za "simboličnih" pet dolara. Goat Simulator inspirisan je starim skejting igrama, s tim što ovde umesto trikova za cilj imate uništavanje okruženja na što atraktivniji način. A zašto igra izlazi, najbolje je objasnio direktor Coffee Stain Studiosa, Anton Vestberg: "Unajmili smo čitav tim eksperata i psihologa. Svi su se složili da je ovo glupa ideja, tako da smo odlučili da je izvedemo"!



U razvojnom timu navode i kako igra ima onlajn liste sa najboljim rezultatima, a stići će i dodatak koji omogućava da igrači samostalno prave nivoe.

Dakle, vreme je da se kvalifikujete za titulu "Koza godine" jer najbolja koza može biti samo jedna! Nagrade nema, kozu tj. igrača čeka samo slava - malo li je u vreme instant zvezda?!

Komentate čekamo ispod i na MobIT Facebook stranici ;)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.