Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Mar.2024, 13:46

Književnu nagradu "Dušan Vasiljev" dobio generalni sekretar Matice srpske Milan Micić

U Narodnom pozorištu u Kikindi održana je Svečana akademija na kojoj je dodeljena Književna nagrada Dušan Vasiljev. Ove godine dobitnik je dr Milan Micić, generalni sekretar Matice srpske, za delo pod nazivom Čudo u Banatu. Na Akademiji su dodeljene i nagrade najuspešnijim gimnazijalcima na literarnom konkursu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Svečanom akademijom završeni ,,Dani Dušana Vasiljeva” u Kikindi

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Mar.2024

KIKINDA – U Narodnom pozorištu u Kikindi održana je Svečana akademija na kojoj je dodeljena književna nagrada ,,Dušan Vasiljev”, ovogodišnjem slavodobitniku dr Milanu Miciću, generalnom sekretaru Matice srpske, za delo pod nazivom ”Čudo u Banatu”. Time je završen višednevni program...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.