Knjiga  Tajanstvena neznanka samo uz Blic ženu

Izvor: Blic, 03.Okt.2013, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knjiga "Tajanstvena neznanka" samo uz "Blic ženu"

„Blic žena" i ove subote svoje čitateljke iznenađuje jednim romanom Danijele Stil. Od 5.oktobra Blic ženu možete da kupite sa knjigom "Tajanstvena neznanka" po ceni od 199 dinara.

Posle propalog braka glavni junak Aleks je izgubio svaku nadu da će upoznati ženu koja će mu odgovarati, sve dok nije ugledao tajanstvenu i prelepu Rafaelu - potpunu neznanku.

Ona je mlada, bogata i očajno usamljena. Rafaela se odrekla svakog prava na ličnu sreću vezajući se osećanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << časti i dužnosti za starijeg muža sa kojim živi u svom veličanstvenom dvorcu. A onda je srela Aleksa, potpunog stranca.

Ukoliko niste ljubitelj ove vrste romana, vaš primerak "Blic žene" čeka vas na kioscima po redovnoj ceni.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.