Knjaževac: Uhapšeni roditelji zbog smrti bebe

Izvor: B92, 13.Feb.2018, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knjaževac: Uhapšeni roditelji zbog smrti bebe

Policija u Knjaževcu privela je D. J. (33) i njegovu vanbračnu suprugu M. J. (28) zbog sumnje da su odgovorni za smrt njihove tromosečne bebe, javlja "Blic"

Njihovo dvoje dece, starih tri, odnosno dve godine, povereno je centru za socijalni rad i, sa promrzlinama, prebačeno na Dečje odeljenje KBC u Nišu, navodi list.

"U toku je istraga, a naložena je i obdukcija tela preminule bebe, kako bi se tačno ustanovio uzrok smrti", kazala je za "Blic" Snežana Nikolić, direktorka knjaževačog Centra za socijalni rad..

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tromjesečna beba se smrzla na smrt, roditelji uhapšeni

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Feb.2018

Nevjenčani par D.J. (33) i M.J. (28) iz Knjaževca uhapšeni su zbog sumnje da su zbog zanemarivanja krivi za smrt njihove tromjesečne bebe...D.J. i njegova vanbračna supruga M.J., uhapšeni su nakon što su dijete odnijeli kod ljekara "jer nije htjelo da jede". Doktor je prilikom pregleda odmah...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.