Izvor: Nezavisne Novine, 05.Avg.2016, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kninom marširaju, pjevaju ustaške pjesme i viču “Za dom spremni” (VIDEO)

KNIN - U Kninu pripadnici IX. bojne marširaju gradom i pritom urlaju "Za dom spremni" i pjevaju ustaške pjesme

Policija ne reaguje već ih propušta, a oficiri Hrvatske vojske u svečanim uniformama im mašu i dižu palac u znak podrške.

Policija na motorima nije ni trznula prolazeći kraj povorke, a drugi su im pomaknuli barikadu kako bi mogli mirno proći.

Na snimkama se, uz ustaške pjesme, u više navrata jasno čuju uzvici: "Bog i Hrvati", te "Za dom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << spremni".

Portparol Policijske uprave Šibensko-kninske Marica Kosor nije se javljala na telefonske pozive kako bi dala kometar zašto policija nije odreagovala na ovaj postupak.

(Index.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Sramota u Kninu: Veterani IX bojne pjevali ustaške pjesme

Izvor: SEEbiz.eu, 05.Avg.2016

KNIN - Sramotni incident dogodio se jutros u Kninu, gdje su se brojni građani i cjelokupan državni vrh okupili kako bi proslavili Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti...Kninskim ulicama, naime, prije nekoliko trenutaka prošetali su veterani IX bojne HOS-a, odjeveni u crne majice, pjevajući pritom...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.