Knežević i Kužeta u valjevskom Metalcu

Izvor: Vesti-online.com, 11.Sep.2013, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knežević i Kužeta u valjevskom Metalcu

Krilni centar Stanoje Knežević i bek Ognjen Kužeta novi su članovi valjevskog Metalca, objavljeno je na sajtu tog košarkaškog kluba.

 

Knežević (24, 202) je pet sezona proveo u OKK Beogradu za koji je igrao i njegov otac, nekadašnji jugoslovenski reprezentativni centar Žarko.

 

Kužeta (26, 197) je prošle sezone bio jedan od ključnih igrača Vojvodine sa kojom je izborio plasman u Jadransku ligu, ali su Novosađani ipak ostali u Košarkaškoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ligi Srbije (KLS) zbog toga što nisu imali 150.000 evra za "vajld kard".

 

Valjevci imaju ambicije da se ponovo bore za plasman u Superligu Srbije i spaisak pojačanja dovođenjem Kneževića i Kužete nije okončan.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Knežević i Kužeta u valjevskom Metalcu

Izvor: Dzungla.org, 11.Sep.2013

Krilni centar Stanoje Knežević i bek Ognjen Kužeta novi su članovi valjevskog Metalca, objavljeno je na sajtu tog košarkaškog kluba. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.