Izvor: Nezavisne Novine, 12.Maj.2024, 22:58

Knežević: U slučaju usvajanja rezolucije BiH može podnijeti tužbu protiv Crne Gore

Lider Demokratske narodne partije Crne Gore (DNP) Milan Knežević poručio je danas da zvanična Podgorica ne smije da glasa za rezoluciju o Srebrenici u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, ne samo zbog Republike Srpske, Srbije i srpskog naroda, već prvenstveno zbog same sebe i upozorio da bi nakon njenog usvajanja Bosna i Hercegovina mogla da podnese tužbu protiv Srbije, ali i Crne Gore.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Knežević: Nakon usvajanja rezolucije BiH može podneti tužbu protiv Srbije i Crne Gore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2024, 00:06

Lider Demokratske narodne partije Crne Gore (DNP) Milan Knežević poručio je danas da zvanična Podgorica ne sme da glasa za rezoluciju o Srebrenici u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, ne samo zbog Republike Srpske, Srbije i srpskog naroda, već prvenstveno zbog same sebe i upozorio da bi nakon...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.