Knežević: Nisam ljut što odlazim

Izvor: RTS, 01.Avg.2013, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knežević: Nisam ljut što odlazim

Potrebne su promene i u tom cilju sam ponudio ostavku na mesto ministra poljoprivrede, rekao Goran Knežević. Nisam ukaljao obraz ni sebi, ni stranci, poručio Knežević i dodao da ostaje član SNS-a kao njen potpredsednik. "Afera mleko" politikantska afera smišljena da uništi poljoprivredu, ponovio Knežević.

Odlazeći ministar poljoprivrede Srbije Goran Knežević rekao je da ostaje na raspolaganju Srpskoj naprednoj stranki (SNS) i da nije ni ljut, ni uvređen što je morao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da napusti Vladu.

Knežević je, u odgovoru na pitanje zašto je pristao da podnese ostavku, rekao da su potrebne promene.

Potpredsednik SNS-a je ocenio da su dva glavna cilja ove Vlade na sigurnom putu da se ostvare, borba protiv korupcije i nastavak evropskih integracija. Ostaje, kako je rekao, ono najvažnije, investicije, zapošljavanje, i viši standard građana.

"Potrebne su promene. U tom cilju sam im ponudio svoju ostavku kako bih primerom pokazao da da može i drugačije nego što je do sada bila politička praksa", rekao je Knežević Novostima.

"Nisam uradio ništa što je nemoralno, i nisam ukaljao obraz ni sebi, ni stranci. Ostajem član SNS-a kao njen potpredsednik. Imam puno stranačkih zadataka i obaveza i nastavljam s radom", rekao je Knežević.

On je ponovio da je "afera mleko" politikantska afera smišljena da uništi poljoprivredu Srbije po principu "bolje što gore".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.