Knežević: Milo, što sestru i sestričića i ostale prvofamilijaše ne skloniš iz jazbine velesrblja?

Izvor: B92, 21.Apr.2021, 19:11

Knežević: Milo, što sestru i sestričića i ostale prvofamilijaše ne skloniš iz jazbine velesrblja?

Jedan od lidera DF-a Milan Knežević upitao je Đukanovića zašto pušta sestru i sestričića da "tuguju i venu za Crnom Gorom po Vračaru i Beogradu na vodi".

"Milo, ako su Srbija i Vučić takvi monstrumi zašto onda sestru i sestričića i ostale prvofamilijaše ne skloniš iz jazbine velesrblja. Već ih puštaš da tuguju i venu za Crnom Gorom po Vračaru i Beogradu na vodi", upitao je Knežević na svom tviter nalogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KNEŽEVIĆ ISPROZIVAO ĐUKANOVIĆA: Ako je Vučić monstrum, šta u Srbiji rade tvoji sestra i sestrić?

Izvor: Kurir, 21.Apr.2021

Jedan od lidera vladajućeg DF-a Milan Knežević upitao je šefa crnogorske države zašto pušta sestru i sestričića da, kako kaže, tuguju i venu za Crnom Gorom po Vračaru i Beogradu na vodi, ako smatra da su Srbija i srpski predsednik Aleksandar Vučić monstrumi.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.