Knežević: Izvestioci SE utvrdili da je Sinđelić lagao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2020, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knežević: Izvestioci SE utvrdili da je Sinđelić lagao

Jedan od lidera opozicionog Demokratskog fronta (DF), Milan Knežević, predočio je danas novinarima deo preliminarnog izveštaja eksperata Saveta Evrope, koji su utvrdili da je Saša Sinđelić, svedok saradnik u postupku za pokušaj terorizma u Crnoj Gori, lagao.

Knežević je novinarima pročitao deo u kome se navodi da "su hapšenje od strane policijskih snaga i pritvor (Nebojše) Medojevića izvršeni, a da mu nije skinut imunitet".

Time je, kazao je Knežević, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << potvrđeno da je stavljanje u pritvor na dva meseca njega i Medojevića bilo protivustavno za šta niko nije odgovarao.

Knežević je rekao i da su izvestioci naveli da je 2016. bio "montirani politički proces" i „da se konstatuje da je Saša Sinđelić lagao.

„"To potvrđuje da je DF u pravu kada smo saopštili da je Milivoju Katniću iz Srbije stigao dokument koji obara presudu za državni udar. Sličan dokument je došao i do Parlamentarne Skupštine SE. Pozivamo Katnića da objavi dokument koji je dobio", rekao je Knežević, preneli su podgorički mediji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.