Izvor: Nezavisne Novine, 21.Dec.2016, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kneginjić uhapšen u Americi, biće deportovan u BiH

GREND REPIDS - Američke federalne vlasti saopštile su da je Aleksandar Kneginjić (56), optužen za ratne zločine, uhapšen nedaleko od mjesta Kalamazu nakon što je lagao da bi postao državljanin SAD.

Kneginjić je uhapšen u akciji Državne bezbjednosti i Službe za imigraciju i carinu.

On je, navodno, lagao imigracione zvaničnike u pokušaju da uđe u zemlju kao izbjeglica, da bi na kraju dobio američko državljanstvo, javlja "Foks".

Ukoliko bude proglašen >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << krivim, Kneginjić bi mogao da bude osuđen na kaznu od deset godina zatvora. Presudom bi mu automatski bilo oduzeto državljanstvo i vjerovatno bi bio deportovan u BiH.

Istražioci su saopštili da je Kneginjić za vrijeme boravka u SAD živio u Kraun Pointu, u dražavi Indijani.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Optužen za ratni zločin: Aleksandar Knjeginić uhapšen u SAD

Izvor: Blic, 21.Dec.2016

Američke federalne vlasti saopštile su da je Aleksandar Knjeginjić (56), optužen za ratne zločine, uhapšen nedaleko od mesta Kalamazu nakon što je lagao da bi postao državljanin SAD...Knjeginjić je uhapšen u akciji Državne sigurnosti i Službe za imigraciju i carinu...On je, navodno, lagao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.