Klovn ubio narko bosa

Izvor: Vesti-online.com, 20.Okt.2013, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klovn ubio narko bosa

Muškarac koji je nosio kostim klovna ubio je u letovalištu u Los Kabosu Fransiska Rafaela Areljana Feliksa, najstarijeg vođu meksičkog narko kartela Areljano Feliks, saopštile su meksičke vlasti.

Foto: Ilustracija

 

 

Ubistvo se dogodilo tokom porodičnog slavlja u iznajmljenoj kući na plaži. Zvaničnik kancelarije državnog tužioca rekao je da je ubica nosio kostim klovna, uključujući i crveni nos pajaca.

 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Areljano Feliks (63) proveo je 15 godina u zatvoru nakon što je 1993. godine uhapšen zbog trgovine drogom. On je 2006. godine isporučen SAD, gde je služio kaznu, ali je dve godine kasnije oslobođen.

 

Fransisko Rafael Areljano Feliks, kao i njegova braća, bio je poznat po nasilnom i brutalnom kontrolisanju narko tržišta u Tihuani tokom 1990-ih godina.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.