Kloi: S bivšima sam u dobrim odnosima jer su mi videli vaginu

Izvor: Vesti-online.com, 03.Mar.2016, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kloi: S bivšima sam u dobrim odnosima jer su mi videli vaginu

Kloi Kardašijan imala je nekoliko "ispada" u svojoj emisiji "Kokteli sa Kloi". Iako je imala dosta gostiju, rijaliti zvezda pronašla je vremena da govori o svom privatnom životu.

Kardašijanova je priznala da obožava da gleda porno filmove, kao i da trenutno nema dečka.

- Da, raskinula sam sa Džejmsom Hardenom. Ne, neću se vratiti Frenču Montani kako se piše. Da, uopšte nisam htela razvod od Lamara - priznala je rijaliti zvezda.

Ipak, Kloi je briljirala >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kada je objašnjavala zašto je sa svim bivšim momcima ostala u dobrim odnosima.

- Jednom kada dopustite nekome da vam vidi vaginu, lepo je da ostanete s njim u dobrim odnosima - rekla je bivša supruga Lamara Odoma, kojem želi, kaže, da ponovo zavoli svoj život.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.