Kloi Kardašijan: Majka me je sa devet godina slala na operaciju nosa!

Izvor: Večernje novosti, 30.Dec.2013, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kloi Kardašijan: Majka me je sa devet godina slala na operaciju nosa!

SESTRA starlete Kim Kardašijan progovorila je prvi put od kako je objavljeno da se, posle četiri godine braka, razvodi od košarkaša Lamara Odoma. U razgovoru sa britanski Kosmopoliten 29 godina stara Kloi pozirala je u novom izdanju, sa 13 kilograma manje i iznela šokantan podatak iz detinjstva: majka ju je, kao devetogodišnju devojčicu, terala da ide na operaciju nosa! Priznajući da je uzbuđena zbog završetka 2013. godine i zaključila da se raduje novom početku, Kloi je rekla da je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << izuzetno povređena kada je saznala da Kris Džener, koja je veliki pobornik estetske hirurgije, zeli da je pošalje na zahvat. - Drago mi je što to nisam nikada učinila. Ponosna sam na svoj gubitak kilograma i na to što nisam podlegla plastičnim operacijama. Nisam protiv njih, jednog dana ću verovatno nešto da operisem, ali sada sam prihvatila svoje nesavršenosti i pored njih mogu da budem srećna i uživam u životu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kloi Kardašijan: Majka htela da sa devet godina operišem nos

Izvor: Blic, 30.Dec.2013

Jedva čekam da se 2013. završi. Radujem se novom početku - rekla je Kloi Kardašijan za britanski Kosmopoliten, u svom prvom intervjuu nakon što je i zvanično podnela papire za razvoda od košarkaša Lamara Odoma...Kloi, sa 13 kilograma manje, pozirala je za naslovnicu modnog magazina. Ona je između...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.