Klizište progutalo kuću i ukućane

Izvor: Vesti-online.com, 05.Dec.2010, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klizište progutalo kuću i ukućane

Jedna žena je poginula a dve osobe su još zatrpane kada se rano jutros aktiviralo klizište i zatrpalo dvospratnicu Salihovića u naselju Crvene Njive u Tuzli.

Vlasnik kuće Ćamil Salihović je spasen i upućen je u bolnicu, jer je zadobio lakše povrede, dok su spasioci izvukli iz kuće još tri tela ukućana.

Nakon spašavanja Ćamila i izlačenja tela jedne žene koja je stradala, u kući su ostali zarobljeni još jedna ženska osoba i sin supružnika Salihović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 21-godišnji Nermin.

Ekipe spasilaca su od ranih jutarnjih časova nastojale da na vreme dođu do njih, ali nisu uspeli.

Četvoročlana porodica Salihović iz tuzlanskog naselja Crvene Njive ostala je zarobljena pod zemljom u porodičnoj kući usled aktiviranja klizišta.

Njihova dvospratna kuća je jutros u 4.30, skliznula 50-ak metara dalje od mesta na kojem se nalazila i zatrpana je zemljom do krova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.