Klizavi kolovozi, čekanje na Batrovcima i Horgošu

Izvor: B92, 25.Feb.2016, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klizavi kolovozi, čekanje na Batrovcima i Horgošu

Beograd -- Kolovozi u većem delu Srbije su klizavi zbog povremene kiše zbog čega se vozačima savetuje da brzinu vožnje prilagode uslovima na putu, saopštio je AMSS.

Zbog najvljenih padavina u većem delu Banata i Bačke savetuje se da zbog mokrih i klizavih kolovoza vozači ne ulaze u rizična preticanja, smanje brzinu i budu oprezniji.

Prema informacijama Uprave granične Policije, na srpskim terminalima za putnička vozila nema dužih zadržavanja, dok se na prelazu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Batrovci i Horgoš čeka nekoliko sati.

Na teretnim terminalima GP Batrovci sa Hrvatskom, zadržavanja su duga i višesatna na ulazu u Hrvatsku, prosečna zadržavanja su oko sedam sati. Sa Mađarskom, na GP Horgošu teretna vozila čekaju oko četiri sata, navedeno je u saopštenju.

Na mnogim putnim pravcima na snazi je za zabrana za šlepere i kamione.

Kako je naveo AMSS, zbog radova na delu autoputa E-75 između Umčara i Vodanja od 7.00 do 17.00 saobraćaja će se odvijati preticajnom trakom.

Dodaje se da je zbog radova u zelenom pojasu na autoputu kroz Beograd, od petlje Dušanovac do petlje Lasta od 22.00 do 05.00 biće zatvorena preticajna saobraćajna traka u smeru od Beograda ka Nišu. Javno preduzeće Putevi Srbije pozvalo je vozače da poštuju saobrćajnu signalizaciju postavljeu na deonicama na kojima su započeti radovi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.