Klintonovi šalju zeta u ludnicu?

Izvor: Vesti-online.com, 26.Feb.2011, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klintonovi šalju zeta u ludnicu?

Čelsi Klinton i Mark Mezvinski su samo osam meseci u braku, a njihova bračna luka više nije mirna. Naprotiv, izgleda da im je brak pred raspadom i to zbog njenih roditelja.

- Strahujemo da će Mark završiti u ustanovi za mentalno obolele.Čelzi ga svuda vodi sa sobom kako bi javnosti pokazala da su srećni, međutim on je vrlo depresivan - izjavio je izvor blizak porodici.

Probleme para navodno su uzrokovali Hilari i Bil Klinton koji od Marka traže da prekine kontakte sa svojim ocem Edom, bivšim kongresmenom iz Ajove koji je odslužio zatvorsku kaznu zbog prevare. Markova polusestra Margot tvrdi da se prema Edu svi ponašaju užasno.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Bil i Hilari Klinton šalju zeta u ludnicu?!

Izvor: Scandal.rs, 26.Feb.2011

Čelsi Klinton i Mark Mezvinski su samo osam meseci u braku, a njihova bračna luka više nije mirna. Naprotiv, izgleda da im je brak pred raspadom i to zbog njenih roditelja. - Strahujemo da će Mark završiti u ustanovi za mentalno obolele. Čelzi ga svuda vodi sa sobom kako bi javnosti pokazala da...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.