Klinci lažnim pištoljima opljačkali 11 objekata

Izvor: Mondo, 06.Dec.2016, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klinci lažnim pištoljima opljačkali 11 objekata

Novosadska policija uhapsila je S.M. (18) koji se sumnjiči da je zajedno sa trojicom maloletnika, protiv kojih će biti podnete krivične prijave, preteći replikama pištolja počinio 11 razbojništava, od kojih jedno u pokušaju.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ilustracija

Sumnja se da su oni preteći replikom pištolja i nožem, opljačkali 10 prodavnica i menjačnica.

Kod S.M. pronađeno je više predmeta za koje se sumnja da su korišćeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pri razbojništvima, ali i 31 gram marihuane, pa će se on teretiti i za nedozvoljenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

On je zadržan do 48 sati u pritvoru, a saslušaće ga sudija, dok će protiv maloletnika, koji imaju 16 i 17 godina biti podnete krivične prijave u redovnom postupku, piše "Alo".

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

PALA BANDA RAZBOJNIKA Klinci lažnim pištoljima opljčkali 11 objekata

Izvor: Blic, 06.Dec.2016

Novosadska policija uhapsila je S.M. (18) koji se sumnjiči da je zajedno sa trojicom maloletnika, protiv kojih će biti podnete krivične prijave, preteći replikama pištolja počinio 11 razbojništava, od kojih jedno u pokušaju...Sumnja se da su oni preteći replikom pištolja i nožem, opljačkali...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.