Klinac prevario majku: Moli se škola da ga pustite da duže igra igrice

Izvor: B92, 22.Apr.2017, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klinac "prevario" majku: "Moli se škola da ga pustite da duže igra igrice"

Majka sedmogodišnjeg Nejtana postavila je na internet fotografiju „obaveštenja“ iz škole u kom piše da je učiteljica zabrinuta jer mu loše idu časovi video igrica.

U obaveštenju, koje je očigledno napisao Nejtan, piše:

“Dragi roditelji, Nejtanu svi predmeti, sem predmeta igranja video igrica, dobro idu. Ako ne bude ostajao budan cele noći igrajući igrice, biće izbačen iz škole. Već večeras mu dozvolite da ostane budan. Za igranje igrica može da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koristi bilo koji uređaj. Iskreno, škola“

Majka je obavestila Nejtanovu učiteljicu o ovome i njih dve su se slatko smejale njegovoj mašti. Učiteljica kaže da je prethodno i njoj pokazao to obaveštenje.

Majci je od samog početka bilo jasno da je sin pokušao da je prevari, ali ga je ipak, zbog kreativnosti, nagradila time što će mu dozvoljavati da svakoga dana pola sata duže igra igrice.

“Mora da ostane budan pola sata duže kako bi učio za čas igranja video igrica“, rekla je ona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.