Klepton objavljuje prvi album s božićnim pesmama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2018, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klepton objavljuje prvi album s božićnim pesmama

Slavni gitarista i muzičar Erik Klepton će 12. oktobra objaviti svoj prvi album s božićnim pesmama pod nazivom Happy Xmas.

Sve kompozicije, među kojima i njegova "For Love On Christmas Day" zaogrnute su u novo bluz ruho.

Premda neobičan potez za muzičara koji je korenito promenio način sviranja gitare te bio u stanju da na pozornici izvodi neverovatne jednosatne improvizacije na tom instrumentu, Klepton je britanskim medijima otkrio da je vlastitu verziju pesme Jingle Bells, koja će se naći na albumu posvetio nedavno preminulome DJ-ju Aviciiju, prenosi Hina.

Osim toga, Klepton je sam napravio crtež Deda Mraza koji krasi omot albuma.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Klepton objavljuje prvi album s božićnim pesmama

Izvor: Radio 021, 05.Okt.2018

Slavni gitarista i muzičar Erik Klepton će 12. oktobra objaviti svoj prvi album s božićnim pesmama pod nazivom "Happy Xmas"..Sve kompozicije, među kojima i njegova "For Love on Christmas Day" zaogrnute su u novo bluz ruho...Premda neobičan potez za muzičara koji je korenito promenio način sviranja...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.