Klek: Desetoro povređeno u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2010, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klek: Desetoro povređeno u saobraćajnoj nesreći

Deset ljudi je povređeno, od koji četvoro teže, u sudaru tri automobila na Jadranskoj magistrali kod Kleka, javljaju hrvatski mediji.

Teže povrede zadobila su četiri lica iz automobila "golf", dubrovačke registracije, koji su prevezeni u bolnicu u Dubrovniku, potvrđeno je iz policije.

Povređenima u dva automobila, nemačkih registracija, prva pomoć pružena je u Domu zdravlja Metković, a posle toga su prevezeni u dubrovačku bolnicu, i oni su van životne opasnosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Do sudara, koji se dogodio oko 3.30 časova, najverovatnije je došlo kada je "golf", dubrovačke registracije, koji se kretao iz smera Neuma, u krivini prešao na suprotnu stranu puta i udario u "ševrolet" i "mercedes", nemačke registracije, koji su dolazili iz pravca Splita.

Na tom delu puta saobraćaj je normalizovan u 6.45 časova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.