Izvor: Blic, 11.Jan.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klaudija i dalje dobro izgleda

Nemačka manekenka Klaudija Šifer i u 38. godini izgleda sjajno, a to je nedavno dokazala slikajući se gola za francusko izdanje magazina „Vogue".



Klaudija Šifer koja je radila revije za najpoznatije svetske kreatore, kao što su Ralf Loren, Versaće, Dolče i Gabana i Valentino, pozirala je za naslovne strane najpoznatijih svetskih magazina, uključujući tu i časopise „Tajm" i „Rolingston". Šiferova je šest godina bila u vezi sa iluzionistom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Dejvidom Koperfildom, sa kojim je raskinula krajem 1999, a 2002. se udala za režisera Metjua Vona sa kojim ima dvoje dece - sina Kaspara Metjua i kćerku Klementinu Dramond. Nemačka manekenka je igrala u desetak filmova, a 1995. je zajedno sa koleginicama Kristi Tarlington, Eli Mekfirson i Naomi Kembel otvorila lanac restorana pod nazivom „Fashion Cafe".

Kako kaže, najveća čast joj je bila da legendarnom Peleu pomaže u predavanju pobedničkoj trofeja na Svetskom fudbalskom prvenstvu koje je 2006. održano u Nemačkoj.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.