Kladionice i kockarnice u pogonu - uz distancu, maske i rukavice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Apr.2020, 17:01

Kladionice i kockarnice u pogonu - uz distancu, maske i rukavice

Barijere između slot mašina i igrača, posuda sa dezinfekcionim sredstvom ispred praga lokala u koju mora da se zagazi prilikom ulaska, razdaljina između stolova prema dozvoljenoj kvadraturi, zaposleni sa zaštitnim maskama i rukavicama, ovako od danas izgledaju kladionice i kockarnice.

Igrači su iščekivali dan kada će doći do otvaranja uplatnih mesta koje smo jutros otvorili uz sve propisane mere zaštite, rekla je menadžerka Oktagon bet Nataša Novičić.

Svi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << lokali su pripremljeni u skladu sa merama koje je propisala Vlada Srbije, kako kaže, i period vanrednog stanja su iskoristili za dezinfekciju svih uplatnih mesta, a posebno su pri čišćenju vodili računa o slot mašinama i ruletima.

"Zaposleni rade uz obavezno nošenje zaštitnih rukavica i maski, a vidimo danas da su i igrači došli tako i zahvaljujemo im se na tome, jer nam time omogućavaju bezbedan rad. Pridržavamo se i socijalne distance i razdaljina je minimum dva metra između igrača i zaposlenih. Obezbedili smo i barijere između slot mašina, kako bi omogućili bezbedno igranje", istakla je Novičić.

Tokom vanrednog stanja Oktagon bet, kako tvrdi, nije otpustio nijednog radnika, niti ima u planu da to uradi uprkos tome što nisu radili tokom pandemije korona virusa.

"Izašli su maksimalno u susret svim zaposlenima, što se tiče isplata plata i to nam je svima posebno drago", kazala je Novičić.

Prema njenim rečima, vlasnici kladionica i kockarnica se posebno uzdaju u zvanične pravne okvire finansijskih mera kao pomoć preduzetnicima usled krize izazvane epidemijom korona virusa.

"Posebno znači što je omogućeno odloženo plaćanje doprinosa u naredna tri meseca, jer kladionice i kockarnice u Srbiji imaju veliki broj zaposlenih", istakla je Nataša Novičić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.