Kladioničari tvrde: Vojvotkinja Kejt se porađa danas!

Izvor: Blic, 17.Jul.2013, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kladioničari tvrde: Vojvotkinja Kejt se porađa danas!

Gužva ispred bolnice u kojoj treba da se porodi Kejt Midlton sve je veća. Novinari čuvaju mesto, obožavaoci kampuju... Prema kladioničarima - pravi termin za porođaj je upravo danas. Kejt se u roditeljskoj kući priprema za porođaj

U Velikoj Britaniji vlada prava groznica oko rođenja bebe Vilijama i Kejt. To potvrđuje i cifra od 346 miliona dolara, koliko su stanovnici Ostrva potrošili na alkohol i suvenire s likom princa Vilijama i Kejt Midlton, u očekivanju novog kraljevskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << člana.

Kladionica

Najviše se listića uplaćuje na ime bebe. Ovako izgledaju kvote:

Devojčica

Aleksandra 4:1

Viktorija 4:1

Šarlot 6:1

Dajana 8:1

Dečak

Džejms 6:1

Dejvid 8:1

Džordž 10:1

Frensis 10:1

Promene na kladioničarskim listama nisu velike u odnosu na prethodnu nedelju. Pojavilo se samo još jedno muško ime - Dejvid, koje sada ima šanse 1:8. A ime je na listu stiglo zbog Dejvida Bekama, koji je rekao da on nosi divno englesko ime, i da ne bi bilo loše da se kraljevsko dete tako zove.

Inače, kladioničari i dalje daju više šansi da princeza rodi devojčicu, a ime Aleksandra i dalje vodi na listi imena. Ipak, Britanci, prema anketi koju je radio tabloid „Mejl on sandej“, misle da bi devojčica trebalo da nosi ime Viktorija, a dečak bi trebalo da se zove Džejms.

Da ludnica ne traje samo u Velikoj Britaniji, već i u drugim zemljama govori vest da Kanada s nestrpljenjem čeka da osvetli svoj CN toranj u plavoj ili roze boji u čast kraljevske bebe.

Za suvenire 346 miliona funti

Slična ceremonija će biti upriličena i na Nijagarinim vodopadima, a na Novom Zelandu su prodavnice već krcate britanskim zastavama, gumenim bebi-maskama i suvenirima s likovima Kejt i Vilijama. U Australiji je takođe velika napetost povodom dana D, te se čak dve televizije uključuju tri puta dnevno u živi prenos ispred bolnice.

Šta čeka bebu

Nakon što se porodi u bolnici „St. Meri“, Kejt će se s bebom preseliti kod svojih roditelja. Mali princ ili princeza će pohađati Montesori vrtić, ići će u pripremnu školu Pembridž u Vestministeru, dok su za osnovnu školu u opticaju dve ustanove: Norland plejs i Hil haus. Srednju školu će pohađati u internatu u Velington školi u Berkšajeru.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kladioničari tvrde: Vojvotkinja Kejt se porađa danas!

Izvor: Dzungla.org, 17.Jul.2013

Gužva ispred bolnice u kojoj treba da se porodi Kejt Midlton sve je veća. Novinari čuvaju mesto, obožavaoci kampuju… Prema kladioničarima – pravi termin za porođaj je upravo danas. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.