Kit Flint dobio mural na stadionu lokalnog fudbalskog kluba Brejntri

Izvor: Danas, 08.Okt.2019, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kit Flint dobio mural na stadionu lokalnog fudbalskog kluba Brejntri

BBCJedan od najpoznatijih koncerata u Beogradu ikada bio je upravo grupe Prodidži 1995. godine. Mural u čast preminulog vođe benda Prodidži Kita Flinta osvanuo je pored terena lokalnog fudbalskog kluba Brejntri u njegovom rodnom gradu. Umetnik Dejvid „Gnešer“ Neš oslikao je Flinta u poznatoj pozi sa probušenim jezikom. Flint je preminuo u martu u 49. […] Članak Kit Flint dobio mural na stadionu lokalnog fudbalskog kluba Brejntri se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kit Flint dobio mural na stadionu lokalnog fudbalskog kluba Brejntri

Izvor: Radio 021, 08.Okt.2019

Umetničko delo nalazi se tik uz tribine kluba Brejntri iz grada u kojem je živeo pevač grupe Prodidži..BBCJedan od najpoznatijih koncerata u Beogradu ikada bio je upravo grupe Prodidži 1995. godine...Mural u čast preminulog vođe benda Prodidži Kita Flinta osvanuo je pored terena lokalnog fudbalskog...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.