Kišovita noć, kišovita sreda - četvrtak topliji /VIDEO

Izvor: B92, 11.Okt.2016, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kišovita noć, kišovita sreda - četvrtak topliji /VIDEO

Beograd -- Noć između utorka i srede biće kišovita i hladna, isto kao i sutrašnji dan. Sneg na planinama, a u Beogradu do 13 stepeni.

U sredu se može očekivati hladno, oblačno i kišovito vreme. Sneg će padati na planinama iznad 1.400 metara, pa tako i na Kopaoniku.

Polovinom dana može se očekivati prestanak padavina. Minimalna temperatura biće od šest do devet stepeni, maksimalna od osam do 13. Beograd će takođe biti hladan i oblačan, a povremeno i kišovit, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa temperaturom od osam do deset stepeni.

U četvrtak i petak može se očekivati porast temperature, ali će jutra i dalje biti hladna. Subota će biti topla za ovaj period, ali se kiša može očekivati tokom dana. U nedelju će biti sveže sa mogućom slabom kišom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.