Izvor: N1 televizija, 20.Nov.2021, 16:28

Kisić Tepavčević na Dan deteta: Svaki sat i sekund treba da bude posvećen deci

Deca su naša snaga, ponos i budućnost i zato svaki dan treba da bude posvećen deci i borbi za njihovu sigurnu i zdravu budućnost, poručila je na Svetski dan deteta, u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

MINISTARKA OBJAVILA NESVAKIDAŠNJE FOTOGRAFIJE: U ovakvom izdanju je nismo do sada videli (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2021

Darija Kisić Tepavčević, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, privlači pažnju kako svojom lepotom tako i modnim odabirima..- Obeležili smo Svetski dan deteta u najlepšem društvu, sa decom iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine, među najdražim osmesima i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.