Kiselinom napadnut Džajin advokat

Izvor: Mondo, 10.Apr.2013, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiselinom napadnut Džajin advokat

Nepoznati muškarac je oko 20 časova u Bulevaru Mihajla Pupina kod broja 201 sačekao poznatog beogradskog advokata Milana Vujina (68),koji je branio Dragana Džajića, i poprskao ga po licu kiselinom,

Kako saznaje "Alo" poznati advokat prevezen je na očnu kliniku u Pasterovoj ulici gde mu se ukazuje pomoć.

Beogradska policija trenutno traga za momkom, koji je iz za sada nepoznatih razloga, povredio Vujina.

Čim se oporavi inspektori će ga saslušati i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << utvrditi da li poznaje napadača, navodi "Alo".

"Novosti" navode da je Milan Vujin poznat jer je branio Dragana Džajića, a bio je i član Uprave i potpredsednik Crvene zvezde.

Sličan incident se dogodio i njegovom kolegi Nenadu Vukasoviću, nekadašnjem braniocu Zvezdana Jovanovića, kome su dva napadača juna prošle godine bacila kiselinu u lice.

(MONDO/Foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.