Kiša, pljuskovi i vetar otežavaju saobraćaj u nekim delovima Srbije

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 07:18

Kiša, pljuskovi i vetar otežavaju saobraćaj u nekim delovima Srbije

Pojačan vetar, češći, a povremeno i jači pljuskovi, niska oblačnost i smanjena vidljivost su uslovi koji će danas pratiti vozače.

Kiša vozačima otežava vidljivost i smanjuju preglednost, zato se i opasnost od saobraćajnih nezgoda po mokrom kolovozu udvostručuje.

Teže primećujemo ulegunuća i oštećenja na putu jer ih voda brzo popuni i sakrije, a česti su i nanosi zemlje na kolovoz zbog slivanja vode sa useka, što dodatno povećava opasnost od proklizavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << točkova, zato je u ovakvim uslovma vožnja sa prilagođenom i smanjenom brzinom najavažnija.

Prema informacijama Uprave granične policije, teretna vozila na graničnom prelazu Šid na izlasku iz zemlje čekaju pet sati.

Teretnjaci se po tri sata zadržavaju na graničnim prelazima Horgoš, Kelebija i Batrovci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kiša i vetar smanjuju vidljivost - vozači budite oprezni danas

Izvor: 24sedam.rs, 25.Apr.2023

Prema informacijama Uprave granične policije, teretna vozila na graničnom prelazu Šid na izlasku iz zemlje čekaju pet sati

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.