Kiša otežava saobraćaj

Izvor: RTS, 01.Okt.2013, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiša otežava saobraćaj

Kolovozi mokri, slaba vidljivost, kiša otežava saobraćaj. Na granicama se čeka do pola sata.

Kiša koja je tokom noći padala i koja još uvek pada gotovo u celoj zemlji, prouzrokovala je mokre kolovoze, slabu vidljivost i otežan saobraćaj, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije (AMSS).

Vozači na sumaglicu i maglu mogu računati preko preko planinskih prevoja i na putevima po kotlinama i duž rečnih tokova.

Prema informacijama Uprave Granične >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << policije, na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su oko 30 minuta.

Prema informacijama JP "Putevi Srbije", na deonicama na kojima se izvode radovi, odnosno na kojima su prisutni putari sa mehanizacijom, režim saobraćaja je izmenjen i usporen.

Vozačima se savetuje da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i da brzinu kretanja vozila prilagode datim uslovima na putu.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirane su 164 saobraćajne nezgode, 62 osobe su teže i lakše povređene, dok je jedna osoba izgubila život.

U Beogradu je zabeleženo 77 nezgoda u kojima je 15 lica povređeno.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mokri kolovozi i magla, otežan saobraćaj

Izvor: Mondo, 01.Okt.2013

Kiša koja je tokom noći padala i koja još uvek pada gotovo u celoj zemlji, prouzrokovala je mokre kolovoze, slabu..

Nastavak na Mondo...

Mokri kolovozi, usporen saobraćaj

Izvor: RTS, 02.Okt.2013, 08:07

U Srbiji mokri kolovozi, slaba vidljivost, a saobraćaj usporen zbog kiše. Nema dužih zadržavanja na granicama...Kiša koja je tokom noći padala i koja još uvek pada gotovo u celoj zemlji, prouzrokovala je mokre kolovoze, slabu vidljivost i usporen saobraćaj, saopštio je jutros Auto moto savez...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.