Kirsti Ali smršala zahvaljujući Plesu sa zvezdama

Izvor: Blic, 22.Apr.2011, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kirsti Ali smršala zahvaljujući "Plesu sa zvezdama"

Američka glumica Kirsti Ali, koja se proslavila ulogom u TV seriji "Kafić uzdravlje", kaže da joj je učešće u rijaliti šou "Ples sa zvezdama" pomoglo da steše figuru. Glumica tvrdi da sada može da obuče odeću dva broja manju i da će uskoro dostići po njoj "idealnu težinu".

"Počela sam emisiju s brojem 12 (42), a sada nosim broj osam, a mislim da ću iduće nedelje moći da se uvučem u haljinu broj šest", kazala je Ali u izjavi za US Vikli.

"Idealan broj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za mene bio bi četiri ili barem šest jer tada izgledam najbolje", kazala je ova nekadašnja mršavica, dodavši da je gostovanjem u "Plesu sa zvezdama" naučila savršeno da pleše i da je spremna za ulogu u nekom mjuziklu na Brodveju ili u filmu.

Povezane vesti: Istvudovi saveti Andželini Žoli

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.