Kira Najtli u vezi sa članom benda The Klaxons

Izvor: Blic, 04.Apr.2011, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kira Najtli u vezi sa članom benda "The Klaxons"

Britanska glumica Kira Najtli u vezi je sa Džejmsom Rajtonom muzičarem popularnog sastava “The Klaxons”.

Klavijaturista i prateći vokal benda "The Klaxons” upoznao je atraktivnu glumicu prošlog meseca i to zahvaljujući zajedničkoj prijateljici sa kojom je Rajton ranije bio u vezi.

- Kira je neopisivo srećna i uživa u svakom trenutku koji provede sa Džejmsom - izjavio je prijatelj novog para, a prenose američki mediji. Isti izvor je dodao da glumica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ne želi da žuri i zbog toga njih dvoje još uvek ne izlaze zajedno u javnost.

Kira Najtli je početkom godine raskinula vezu sa kolegom Rupertom Frendom nakon pet godina zabavljanja. Njoj je tada teško pao ovaj prekid dugogodišnje ljubavi iako je, kako je tada sama priznala, razlaz bio zajednička odluka.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.