Kinezi cenzurisali gole 3D grudi Kejt Vinslet u Titaniku

Izvor: Blic, 12.Apr.2012, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinezi cenzurisali gole 3D grudi Kejt Vinslet u Titaniku

Kineska publika koja je htela da uživa u trodimenzionalnoj verziji “Titanika”, Džejmsa Kamerona, vrlo brzo je shvatila da ne dobija čitavu sliku.

Filmski cenzori su zaključili da je problematična scena u kojoj glumica Kejt Vinslet pozira kolegi Leonardu Dikapriju za sliku, pa je u novoj, kineskoj verziji, zvezda "Titanika” viđena samo od vrata na gore.

Ipak, gole grudi Kejt Vinslet uopšte nisu bile problem, već činjenica da su sada trodimenzionalne.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"Uzimajući u obzir životnost 3D efekta, uplašili smo se da bi neki gledaoci mogli da posegnu rukom da ih dodirnu i ometu druge u gledanju filma. Stoga smo odlučili da izrežemo golišave scene”, navedeno je u saopštenju kineske Državne administracije za radio, film i televiziju.

Nije iznenađenje da ovakva odluka nije naišla na dobar prijem kod publike.

"Čekao sam skoro 15 godina, i to ne zbog 3D ledenih bregova”, napisao je jedan korisnik na internetu.

Povezane vesti: Kostner: Princeza Dajana trebalo da glumi u "Telohranitelju 2" Eva Longorija: Još uvek sam romantična Alek Boldvin zaprosio Hilariju Tomas Novi film Adama Sendlera najgori film svih vremena Čarli Šin se izvinio zbog nekontrolisanog ponašanja

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.