Kinez tužio agenciju za upoznavanje, jer mu nisu pronašli nevinu i slatku ženu

Izvor: Blic, 10.Jun.2015, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinez tužio agenciju za upoznavanje, jer mu nisu pronašli "nevinu i slatku" ženu

Jedan bogati Kinez, poznat samo kao gospodin Žang, tužio je agenciju za upoznavanje i dobio odštetu, jer mu nisu pronašli "nevinu i slatku" ženu kakvu je tražio.

Ovaj 40-godišnjak platio je sedam miliona jena za usluge ove agencije, ali nije bio zadovoljan ženom sa kojom su ga upoznali. Ova agencija je organizovala čak i kasting na nacionalnom nivou da bi mu našli ženu iz snova. Dolazile su žene iz Šangaja, Hanžua i Ningba, a oglasi su bili postavljeni u novinama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << časopisima, na televiziji i internetu.

Žang je tražio ženu starosti između 20 i 28 godina, visine između 150 i 175 centimetara. Ali, za pet godina, agencija mu je pronašla samo osam kandidatkinja i ni jedna mu nije odgovarala. Oni su mu navodno obećali da će mu vratiti sav novac ako mu ne pronađu ženu za dve godine.

Tužba je završila na sudu, presuda je izrečena u njegovu koristi i agencija mu je vratila 4 miliona jena, uprkos njihovom obećanju, jer sudija smatra da bez pismenog dokaza ne postoji sigurnost da su mu to iz agencije obećale-

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tužio agenciju za upoznavanje, jer mu nisu pronašli "nevinu i slatku" ženu

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jun.2015

Jedan bogati Kinez, poznat samo kao gospodin Žang, tužio je agenciju za upoznavanje i dobio odštetu, jer mu nisu pronašli "nevinu i slatku" ženu kakvu je tražio...Ovaj 40-godišnjak platio je sedam miliona jena za usluge ove agencije, ali nije bio zadovoljan ženom sa kojom su ga upoznali. Ova...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.