Izvor: Beta, 01.Mar.2020, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinez osudjen na smrt zbog ubistva kontrolora epidemije

Na smrt je osudjen jedan vozač koji je nožem ubio dve osobe koje su zbog epidemije novog koronavirusa kontrlisale vozila na jednom putu na jugozapadu Kine, javila je kineska novinska agencija Sinhua.To je jedan od retkih incidenata u znak protesta zbog ograničenja kretanja i zabrana pristupa velikim gradovima zbog čega stoji veći deo kineske ekonomije.Ma Djianguo je naišao na blokadu puta u okrugu Honghe u provinciji Junan 6. februara, a njegov saputnik je pokušao da ukloni prepreku s puta. Pošto su se sporečkali i potukli s kontrolorima, Ma ih je ubo nožem.Kineske vlasti pokušavaju da ožive privrednu aktivnost, ali mnoga  ograničenja kretanja i dalje su na snazi.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kinez osuđen na smrt zbog ubistva kontrolora epidemije

Izvor: B92, 01.Mar.2020

Na smrt je danas osužen jedan vozač koji je nožem ubio dve osobe koje su zbog epidemije novog koronavirusa kontrlisale vozila...Ubio ih je na jednom putu na jugozapadu Kine, javila je kineska novinska agencija Sinhua...To je jedan od retkih incidenata u znak protesta zbog ograničenja kretanja i zabrana...

Nastavak na B92...

KINEZ OSUĐEN NA SMRT ZBOG UBISTVA: Nožem izbo dvoje ljudi koji su kontrolisali vozila zbog koronavirusa

Izvor: Kurir, 01.Mar.2020

Na smrt je danas osuđen jedan vozač koji je nožem ubio dve osobe koje su zbog epidemije novog koronavirusa kontrlisale vozila na jednom putu na jugozapadu Kine, javila je kineska novinska agencija Sinhua.

Nastavak na Kurir...

Kinez ubio dve osobe koje su zbog korona virusa kontrolisale vozila: Osuđen je na smrtnu kaznu

Izvor: Večernje novosti, 01.Mar.2020

Ma Điango je naišao na blokadu puta u provinciji Junan, a njegov saputnik je pokušao da ukloni prepreku s puta. Pošto su se sporečkali i potukli s kontrolorima, Ma ih je ubo nožem Kinez Ma Điango, vozač koji je nožem ubio dve osobe koje su zbog epidemije novog korona virusa...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.