Kinez došao kod lekara, oni mu izvadili ovo iz...

Izvor: Blic, 03.Apr.2014, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinez došao kod lekara, oni mu izvadili ovo iz...

Lekari iz kineske pokrajine Hubei uspeli su da izvade čitav konopac za preskakanje iz mokraćne cevi i bešike sredovečnog koji ga je to ubacio zbog seksualnog zadovoljstva.

Urolog iz grada Jučang, kojem kineski mediji navode samo prezime Dong, kaže da je operacija buila izuzetno komplikovana pošto je konopac bio 1,1 metar dugačak i 4,4 milimetra debeo, a još je uz to imao i čvorove.

Na ultrazvučnom snimku vidi se kako kako konopac za skakanje viri deset centimetara >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz muškarčevog penisa, što je uživo bila slika koju lekari teško da ćer ikada moći da zaborave.

Pacijent, star 40-ak godina, nije uz svu volju uspeo sam da izvuče konopac napolje, pa se obratio lekarima koji su mu rekli da je operacija neophodna jer bi naglim povlačenjem mogao da izazove krvarenje i infekciju.

Doktor Dong je kratko prokomentarisao to što je čovek uradio kao apsurdno.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.