Kineske telohraniteljke: Videli ste ih u bikiniju, sada ih pogledajte na delu

Izvor: Blic, 13.Jan.2012, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kineske telohraniteljke: Videli ste ih u bikiniju, sada ih pogledajte na delu

Dvadeset Kineskinja koje se obučavaju da postanu telohraniteljke pokazale su da lepe žene u isto vreme mogu biti i veoma snažne. Nakon treninga u bikiniju, koji je zahtevao nošenje balvana, plivanje i potapanje pod vodu, polaznice su učile kako da savladaju napasnike.

Za polaznice kursa za telohraniteljke u kineskoj provinciji Hainan svaki dan protiče burno i veoma je naporan.

Osim uobičajenih vežbi za kondiciju i snagu, žene moraju da savladaju i tehniku borbe >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << protiv napadača.

One uče kako da razoružaju napasnika, pa čak i kako treba da se ponašaju ako im neko razbije flašu o glavu.

Iako ove metode deluju pomalo radikalno, njihov cilj je da pruži polaznicama sve veštine koje su im potrebne za posao telohranitelja.

Obuka traje od osam do deset meseci, a žena koja se pokaže kao najbolja dobiće priliku da pohađa Internacionalnu sigurnosnu akademiju u Izraelu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.