Kina pristiže u pomoć: Stiglo 200.000 ZAŠTITNIH MASKI

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2020, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kina pristiže u pomoć: Stiglo 200.000 ZAŠTITNIH MASKI

Stiže nova pomoć iz Kine - 200.000 zaštitnih maski.

Iz Kine stiže još pomoći Srbiji, 130 kutija sa 200.000 zaštitnih maski.

Iz Kine strižu obične zaštine maske i maske n95, a na spremnim paketima ćirilicom piše "Sa ljubavlju za naše sestre i braću u Srbiji iz Kine".

Goran Ðoković i njegovi partneri iz dve firme, posredovalii su da ova velika pomoć iz prijateljske Kine stigne do Srbije.

Ambasadorka Kine danas je izjavila da Kina neće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sedeti skrštenih ruku i da će obezbediti pomoć Srbiji.

- Sada je u toku prikupljanje materijala u Kini i naši medicinski stručnjaci su spremni da krenu za Srbiju. Očekujemo da će naša skromna pomoć i podrška biti od koristi za našu borbu protiv virusa - rekla je ambasadorka.

Ona je takođe naglasila da su Srbija i Kina čelični prijatelji i da "dele dobro i zlo".

Za više informacija možete kontaktirati 064 8945 235 (broj koji je otvorilo Ministarstvo zdravlja), zatim Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović–Batut" (ul.Dr Subotića br.5, 11000 Beograd; Tel: 011 2684 566) ili institute/zavode za javno zdravlje na teritoriji na kojoj boravite.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.